Mina behandlingar

Jag erbjuder en mängd olika teurapeutiska behandlingar. Här kan du läsa mer om hur jag kan hjälpa just dig!


Varmt välkommen att kontakta mig för att boka en tid.Reiki Healing


En japansk behandlingsform

Reiki Healing hjälper kroppens läkning. Den löser upp blockeringar i kroppen och ger dig ny energi.


Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.


Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur.


Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.


Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.


Reiki Healing kan med fördel även användas på distans. Jag ger ofta healing på distans som alternativ till healing på plats.

Biomagnetism


En behandlingsmetod inom frekvensmedicin.


En behandlingsmetod inom frekvensmedicin. En metod baserad på de effekter som starka magneter utövar på kroppen.


Biomagnetismens unika förmåga att upptäcka, definiera, mäta och korrigera avvikande PH-värden i kroppen möjliggör en snabbare läkning av dina besvär. Jag använder bentester och lägger på magneter parvis på kroppen där du har obalanser.


Magnetparen neutraliserar sura eller basiska PH-värden till neutralt och friskt PH som är sju. Under tiden som magneterna verkar, ca 20 minuter, ger jag dig Reiki Healing och även Instant Transformation. Den totala behandlingstiden är ca 60 minuter.

Biomagnetism kan även behandla allergier.


Ofta räcker det med en behandling för att neutralisera en allergi. De vanligaste allergierna jag behandlar är pollen och pälsdjur men även olika typer av matallergier.

Fascia- och lymfmassage


När vi har god hållning, mjuk bindväv och ett väl fungerande lymfatiskt flöde så känner vi oss ofta pigga och har oftast inte ont.


När vi varit i försvar länge så har vi oftast stagnation i i kroppen. Fascian/bindväven och musklerna har skapat detta i sitt mål att skydda oss och våra inre organ från fara. Vi behöver då få igång det lymfatiska flödet, släppa på bindväven, programmera nervsystemet, släppa på kompensationer och stärka de muskler som är svaga.


Lymfan renar kroppen från toxiner och är viktig för vårt immunförsvar och matsmältning. Rörelse och andning är dess pump.


Fascian fungerar som en kroppsstrumpa och airbag som skyddar oss när vi utsätts för trauma. Visste du att fascian blev klassat som ett organ 2017.

Lymfan, blodet och fascian : Lymfan renar kroppen och stärker vårt immunförsvar. Blodet transporterar syre och näring till cellerna. Fascian är vårt skydd.


Jag kommer ge dig förslag på egenvård och även ge dej posturala aktiveringsövningar som förbättrar din kroppshållning och som stödjer din läkning.

Instant transformation


Instant information innehåller en mängd unika verktyg som möjliggör snabba förändringar på många typer av tillstånd i våra kroppar och begränsningar i våra liv.


Den har sin grund i kvantfysiken och ditt eget val.

Det kan vara smärta på ett mentalt, emotionellt eller fysiskt plan som kan transformeras.


I Instant Transformation ser vi smärta som början av på lösningen och inte som ett problem. Vi ser smärta som en budbärare som har information till oss.


Utgångspunkten är att våra oönskade tillstånd skapas av undermedvetna inlärda övertygelser om livet och orsaken till varför vi ibland har smärta.


Jag använder alltid Instant Transforamtion som en del av behandlingen. Oftast i kombination med Reiki healing.

Bergsmeditation


Meditation i grupp

Bergsmeditation i grupp är en mycket bra meditationsteknik som för varje gång du utövar den för dig ett steg nörmre dig själv. Du får därmed ökad förmåga att använda dig av den naturliga intelligens som finns bakom den mask som du eventuellt uppvisar flör omvärlden. Tekniken ger oss möjligehet att skapa en länk mellan vårt logiska tänkande och vår känslomässiga resurs.


Meditationen bedrivs i gruppform med 6-7 deltagare.

En termin innehåller sju tillfällen om två timmar.